Outsource dine HR opgaver

Har du ind imellem tidsbegrænsede HR projekter, som f.eks. udvikling af en personalehåndbog, udvikling af politikker, udfærdigelse af en APV undersøgelse, en trivselsmåling, tovholder på en afskedigelsesrunde e.lign. så kan Testbureauet bistå dig på ad hoc og projektbasis. Du kan out source såvel faste som tidsbegrænsede opgaver til Testbureauet. Ring og hør nærmere om mulighederne.

Eksempler

Udfærdigelse af spørgeskema til medarbejdere, evt. feedback /præsentation til medarbejderne samt udarbejdelse af action plan som følge af resultaterne af undersøgelsen.
Assistance i forbindelse med compliance opgaver – f.eks. SOX kontroller i børsnoterede amerikanske virksomheder.
Tovholder på bilag og input til lønningskontor eller bureau
Udfyldelse af rapporter til moderkontor eller indsendelse af statistikker til f.eks. offentlige myndigheder

Vil du vide mere?

Merete Christensen
Merete ChristensenHR Konsulent og Indehaver

Jeg har flere års erfaring inden for HR i Norden fra dynamiske og internationale virksomheder og arbejder på nordisk plan med f.eks. HR Management, HR udvikling, HR jura, HR administrative opgaver og fungerer som coach og sparringspartner for linjeledelsen.

Jeg rekrutterer såvel i Danmark som i Norden og jeg anvender tests, der også findes på de andre skandinaviske sprog. Jeg kan stå for hele processen fra A-Z, men du kan også vælge udelukkende at bruge Testbureauet i forbindelse med 2. samtalen og selve test tilbagemeldingen. Fordelen for dig er, at du deltager og kan høre, hvad kandidaten svarer og evt. selv også stille uddybende spørgsmål.