Velkommen til Testbureauet

Testbureauet udfører personlighedstest til brug for rekruttering og udvikling af medarbejdere. Testbureauet kan stå for hele rekrutteringsprocessen fra A-Z eller udelukkende deltage ved 2. samtalen. Testbureauet henvender sig desuden til såvel store som små virksomheder, der enten ønsker at outsource en HR opgaver eller tilføre ressourcer til HR afdelingen i en periode og kan tilbyde at være din faste HR partner, der kommer ud i din virksomhed f.eks. en fast dag om ugen eller om måneden og løser dine HR opgaver.

Hvem er Testbureauet

Testbureauet drives og ejes af Merete Christensen, der har flere års erfaring inden for HR i Norden fra et dynamisk og internationalt miljø og har stået for en større omstrukturering,  etablering og drift af en nordisk HR funktion og har bred erfaring på nordisk plan med f.eks. HR Management, HR udvikling og  HR administrative opgaver. Desuden er Testbureauet vant til at rekruttere såvel i Danmark som i Norden og anvender tests, der også findes på de andre skandinaviske sprog. Testbureauet kan stå for hele processen fra A-Z, men du kan også vælge udelukkende at bruge Testbureauet i forbindelse med 2. samtalen og selve test tilbagemeldingen.

Type opgaver

HR ADMINISTATION
HR KONSULENT
PERSONLIGHEDSTESTS
HR MANAGEMENT

Fire gode grunde til at vælge Testbureauet

Certificeret
Erfaren
Professionel
Dedikeret

Kontakt

Merete Christensen
Merete ChristensenHR konsulent og indehaver
Jeg er uddannet på Handelshøjskolen (CBS) i København og Københavns Universitet og har suppleret med en HR Diplomuddannelse. Er desuden NLP Practitioner, erfaren coach – uddannet i flere modeller i ind og udland – og testcertificeret i tre forskellige tests, som kan danne basis for såvel dybdegående interviews som medarbejderudvikling.

Mere end 15 års erfaring

en af verdens største producenter af spil og legetøj (entertainment)
Verdens førende inden for katalysatorer (ingeniør og forskning)
Største danske uafhængige distributør af mærkevarer (FMCG)